Minden ami gyöngy és ékszer

Naning♥

A drótőr használata

2015. május 02. - Naning

A drótőr egy olyan alkatrész, amely megvédi a fűzőszálat az ékszer használata közbeni mozgás, súrlódás okozta esetleges szakadástól, töréstől, és helyén tartja a szálat. Használhatjuk vékony dróttal, damillal, de akár bármilyen tetszőleges vékony fűzőszállal. A drótőr tulajdonképpen egy U alakban hajlított picike cső, ami középen nyitott, tehát félcső, így néz ki:

fd2p028_bronz_3.jpg

Használata lépésről lépésre:

A fűzőszálra tegyünk fel egy stoppert, majd a drótőr egyik szárába vezessük bele a szálat. Ezután a drótőr ívét követve vigyük tovább a fűzőszálat, és vezessük ki a másik végén. A szálat ismét húzzuk át a stopperen, majd óvatosan feszítsük meg, hogy szépen illeszkedjen a drótőrbe, pontosan a helyén fusson a szál. Ezt követően a szokott módon nyomjuk össze, rögzítsük a stoppert. A drótőrre ezután szerelőkarika segítségével tehetünk kapcsot, vagy bármi mást amit szeretnénk.
A kilógó szálat ne rögtön a stopper után vágjuk le, néhány centit vezessük az utána fűzött gyöngyök alatt. A stoppert elfedhetjük stopper takaróval is. (A drótőr használatához nem feltétlenül van szükség stopperre, sima csomóval is használhatjuk ha éppen az adott ékszer úgy kívánja.)
001.jpg

Drótőr a használatban:

wgh.jpg

 Réz drótőr a Naning Webshopban, arany, ezüst, bronz és vörösréz színekben. Ár: 7.-  Ft / db:

Katt:
nngdrtor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://naning.blog.hu/api/trackback/id/tr347424110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása