Minden ami gyöngy és ékszer

Naning♥

Nyaklánc méretezés

2015. március 31. - Naning

Nyakláncméretezőnk segítségével könnyen beállíthatod ékszered hosszát a megálmodott méretre, hosszúságra:

nyaklanmeret.jpg

Ha olyan nyakláncot szeretnél, ami a nyakadhoz teljesen passzol, akkor mérd meg nyakad körméretét, és kb. 5-6cm-rel csináld hosszabbra a nyakláncot. Így feszes lesz, de mégsem lesz túl szoros. Ezt a fajta szoros, nyakra passzoló nyakláncot choker-nek nevezik. Ennél egyel hosszabb fazon a collar, azaz gallér nyakékek, amelyek 40cm körüli hosszúságúak.
A legelterjedtebb, legkedveltebb a 45cm körüli nyaklánc hossz (angol elnevezése princess necklace, azaz hercegnő nyaklánc). Ha statement nyakláncot készítenél, mindenképp e körüli hosszban gondolkozz, így mutatnak a legjobban.
50 és 60cm közötti hosszúságú láncokat a Matiné kategóriába sorolják, az ennél is hosszabb 65-95cm körülieket pedig az úgynevezett Opera nyakláncoknak nevezik. Van egy ennél is hosszabb típus, a Rope nyaklánc.


A bejegyzés trackback címe:

https://naning.blog.hu/api/trackback/id/tr87324062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása