Minden ami gyöngy és ékszer

Naning♥

Játék a Naning Facebook oldalán!

2015. július 28. - Naning

Nyári ékszerkészítő játék a Naning Facebook oldalán!

1. Küldj be egy (vagy több) fotót a naning@naning.hu e-mail címre egy általad készített nyári ékszerről, és mi feltöltjük Facebook oldalunkra. Az ékszer legyen színes, csigás-kagylós, láncos, fonalas zsinóros, vagy amilyet csak szeretnél, a lényeg, hogy egy igazi nyári darab legyen. Az e-mailben küldd meg a neved, és márkaneved (ha van).
2. Jelöld be magad, vagy Facebook oldalad a képen, és oszd meg minél többször ismerőseid között hogy minél többen lájkolják a képed!

Nagyon örülünk, ha az ékszer elkészítéséhez Naning alkatrészeket használsz, de nem kötelező ;) A legtöbb lájkot begyüjtő ékszer megalkotója egy 10.000 Ft-os Naning vásárlási utalványt, és egy Naning törzsvásárlói kártyát nyer, mellyel egy örökös -10%-os kedvezmény boldog tulajdonosa lesz.
Ezen kivül kisorsolunk egy Naning különdíjat, melynek a nyertese egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt tudhat magáénak.
Alkotásra és megosztásra fel! :) Izgatottan várjuk a képeiteket! Sorsolás 2015.09.30.

palyazat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://naning.blog.hu/api/trackback/id/tr637633676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása