Minden ami gyöngy és ékszer

Naning♥

Első bejegyzés...

Elindult a Naning♥ Blog

2015. február 19. - Naning

A naning.hu egy kreatív webáruház, ahol ékszerkészítéshez szükséges alapanyagokat vásárolhattok, de ezenkívül előfordulnak más hobby alapanyagok, kellékek is. Weboldalunkon eddig is olvashattatok különféle DIY-eket, tutoriálokat, melyek többnyire saját készítésűek, de előfordulnak külföldi oldalakról átvett fordítások is (ekkor persze mindig feltüntetjük a diy forrását). Ezeket a bejegyzéseket rendszerint megosztottuk facebook oldalunkon.

Most viszont úgy gondoltuk elindítunk egy blogot, ahol csak ezekhez hasonló DIY-eket, tippeket, tutoriálokat olvashattok, amelyek talán így blog formátumban könnyebben visszakereshetőek, áttekinthetőbbek lesznek.

Célunk egy kis alkotó közösség létrehozása, ahol megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, feltehetjük egymásnak kérdéseinket, vagy csak egyszerűen elbeszélgethetünk arról, ami mindannyiunkat érdekel, az ékszerekről, ékszerkészítésről, gyöngyökről, alkatrészekről, azok használatáról :)

Bármilyen észrevételt örömmel fogadunk! ;)

Reméljük szívesen olvassátok majd a Naning♥ Blog-ot!

heart.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://naning.blog.hu/api/trackback/id/tr657190357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása